Om Os

VELKOMMEN HOS PET TECH!

Vi er specialister i elektroniske produkter til kæledyr. Vi er en 100% danskejet webshop med hjertet på rette sted, og vi er dedikeret til at give dig og dit kæledyr de bedste og sjoveste oplevelser sammen med vores spændende produkter. Vi er kommet godt fra start og har nu 23 anmeldelser på trustpilot (alle fem-stjernede) og en score på 4,7.

Susan er Pet Tech's officielle produkt tester kat
Vi ved, at kæledyr er en vigtig del af familien, og derfor har vi specialiseret os i at tilbyde kæledyrsprodukter, der vha. teknologi forbedrer deres livskvalitet og velvære. Vi sigter samtidig efter, at gøre hverdagen nemmere for dig som kæledyrsejer. Det er kernen i vores approach til markedet. Højere livskvalitet til de firbenede og en nemmere hverdag for de tobenede!

Lady er Pet Tech's officielle produkt tester hund

Vores team udvælger spændende elektroniske kæledyrsprodukter og sørger for, at vores sortiment er af høj kvalitet og bruger de nyeste teknologier. Vi mener, at vores produkter skal være funktionelle, holdbare, smart og lækkert designet, og give dig og dit kæledyr de bedste oplevelser. Vi tester alle produkter sammen med vores officielle Pet Tech testkat og maskot Susan samt med Lady, som er vores officielle produkttester hund. Vi har derfor indgående kendskab til produkterne og vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, ros eller kritik.

En god kundeoplevelse er afgørende, og derfor er vores kundeservice altid til rådighed for at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Vi vil sikre, at du altid føler dig tryg ved dit køb og har tillid til vores virksomhed. Vi kender vores produkter, for vi bruger dem selv!

Det er vores mål at være dit foretrukne valg på markedet for teknologiske kæledyrsprodukter og tjenester, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig og dit kæledyr en fantastisk oplevelse indenfor det hastigt voksende marked for kæledyrsteknologi (pet tech).

Tak fordi du handler hos Pet Tech!


FREMTIDEN FOR DINE KÆLEDYR

Forestil dig dit hjem som FREMTIDENS KATTEHJEM eller FREMTIDENS HUNDEHJEM. Hvordan ser det ud? Vores vision: I fremtidens kæledyrshjem kalder foderautomaten på din hund eller kat på bestemte tidspunkter af dagen (app styret) og afspiller en hilsen fra dig under fodringen. Du kan samtidig følge med på din smartphone via automatens indbyggede kamera. Dette er allerede muligt. Vores foderautomat kan afspille din stemme og via app servere mad på bestemte tidspunkter eller manuelt, når du har lyst, og nextgen modellen har indbygget kamera. Den kommer i shoppen på et senere tidspunkt.

Vand serveres til din hund eller kat fra en af vores lækre drikkefontæner fx Luksus Drikkefontænen i stål og gennemsigtig plast med avanceret filter og stop/start motion sensor og indbygget powerbank --- findes allerede i shoppen.

Og katten går på toilet i en af vores smarte selvrensende kattebakker med app, som altid er rengjort og ikke står og lugter --- findes allerede i shoppen. Og når du indimellem har lidt for travlt til at lege med din kat, så bliver han/hun underholdt af de elektroniske bevægelsesbolde, der selv hopper og triller rundt på gulvet. Din hund får efter en mudret tur i skoven vasket sine poter i dejligt varmt vand med den elektroniske potevasker. Og din kat får lækker hovedmassage inde på sofaen med vores smarte elektriske massageapparat, som du allerede nu kan købe i vores shop. FREMTIDEN ER HER - OG DET BLIVER VILDERE ENDNU!!!


OM VIRKSOMHEDEN

Pet Tech er en helt ny webshop (start juli 2023) 100% ejet af Kasper Østergaard fra Ryomgård på Djursland: "Som så mange andre elsker jeg kæledyr og forstår den enorme kærlighed, vi har til vores firbenede familiemedlemmer. Vores kæledyr giver os, og vi giver også dem så meget livskvalitet, og det er derfor helt naturligt at benytte teknologi til at udvikle produkter, der gør livet bedre og nemmere for begge parter. Jeg havde en skøn kulsort hankat, som hed Batman (2007-2021), som jeg havde et meget stærkt bånd til. Han havde et dejligt liv som forkælet luksuskat, der blev rundet af med et smukt og værdigt farvel. Det var en svær men også meget givende oplevelse at holde hans pote de sidste minutter og sekunder af hans liv. Jeg får heldigvis dagligt besøg af min nabos søde og altid glade kat Susan, der mod betaling (lidt vådfoder) har accepteret at være testdyr og prøve nye produkter af. Vi har også katten Leia tilnyttet, som er en flot og kæmpestor Maine Coon racekat. Vi arbejder også sammen med to hundefamilier, som får gratis produktsamples som tak for at de tester varerne og rapporterer tilbage til os, hvad deres hund og de selv synes. Jeg glæder mig til at høre fra dig på info@pet-tech.dk."

Susan test cat

Motto: Teknologi til dit kæledyr!

Vision: Lykkelige kæledyr, der lever deres bedste liv.

Mission: Teknologiske produkter, der øger livskvaliteten for kæledyr og gør hverdagen nemmere for kæledyrsejere.

Mål (2024):
- Omsætningen skal tidobles
- Mindst 100 anmeldelser på Trustpilot (mindst 4,7 stjerner)
Mindst 100 produkter i shoppen
- Flere produkter til hundesegmentet
- MobilePay tilbydes og folk skal selv kunne vælge Pakkeshop/boks og fragtfirma.

Værdier
Vi kender vores produkter, vi er i øjenhøjde, lyttende, agile, ambitiøse, og vi tror på, at vi kan gøre en forskel for kæledyr og kæledyrsejere. Vi har kompromisløs integritet, hvilket betyder at vi driver en ansvarlig forretning, og vi er der for jer kunder, hvis der mod forventning er noget i vejen med et produkt, i har købt hos os. Og vi tester alle vores produkter og sælger kun ordentlige varer.

Det er planen at opbygge en stærk og sund forretning og selvom, at vi en dag bliver store, så vil vi altid stræbe efter at være en agil webshop i øjenhøjde med vores kunder.


VELGØRENHED OG CSR

Fra start af vil vi ubeskåret donere 2% af vores omsætning til foreninger, der arbejder for at hjælpe kæledyr i nød eller på en anden måder arbejder for at forbedre livskvaliteten for kæledyr. Dvs. 2% af værdien på din ordre går ubeskåret til at hjælpe kæledyr. Vi vil hvert år senest den 31/12 annoncere donationens størrelse samt modtagerne på vores website samt på sociale medier. I 2023 vælger vi at lade puljen gå videre til 2024, så vi kan udbetale et større beløb. Vi har til gengæld ekstraordinært doneret et antal foderautomater, drikkefontæner og elektroniske aktivitetsbolde til en katte plejefamilie på Fyn, der hjælper Dyrenes Beskyttelse.

Vi vil med tiden også lancere yderligere tiltag indenfor velgørenhed, klima og CSR fx. plante 1 træ for hver eneste ordre ol.

Det er planen med tiden at oprette en selvstændig velgørende fond til ære for vores ejers tidligere kat, Batman (2007-2021). Fonden vil komme til at hjælpe ALLE slags kæledyr og ikke blot katte.